16 Nisan 2014 Çarşamba

Halı Saha Çimi


Futbol geliştikçe, zemin çözümleri de, gelişimine paralel olarak ilerleme kaydetmektedir. Halı sahalarda kullanılan doğal çim zeminlerin alternatifi olarak geliştirilen profesyonel futbol zeminleri doğal çim konforunun yanında, yoğun kullanımda dahi yıllara meydan okuyan uzun ömrü ve estetik görünümüyle futbol sahalarımızı kaplamaktadır.

Sadece futbolla sınırlı kalmayan bir çok spor dalına özel olarak üretilmiş suni çim ürünleri oldukça geniş yelpazede yer almaktadır. Halı saha çimi hakkında bilmeniz gerekenler...



Halı sahalarda kullanılan çimlerin en önemli özellikleri kumsuz ve granülsüz olabilmeleri ile boya bulaştırmamalarıdır. Dolayısı ile halı saha çimi uzun yıllar dayanıklılığını ve görünümünü koruyor.

Çeşitli kalınlık ve ebatlarda her bütçeye uygun halı saha çimi bulunmaktadır. Profesyonel halı sahalarda ise özellikle  fibrile ip teknolojisi ile üretilen yüksek kalitede ürünler kullanılmaktadır. Keçe ve elyaf katkılı UV ışınlara dayanıklı bu profesyonel halı saha çiminin ülkemizdeki en bilinen üreticisi Nurteks'tir. Nurteks FIFA Türkiye onaylı halı saha çimi ve çim halılar üretmektedir.

Halı saha çiminin kalınlığı 50-55mm arasında değişmektedir. Dolayısı ile halı saha çimi fiyatları da kalınlık ve kullanılan malzemeye göre değişiklik göstermektedir. Geniş ürün yelpazesi bulunan Nurteks'in halı saha çimi ürünlerine göz atmak isterseniz Halı Saha Çimi sayfasına göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder