9 Nisan 2014 Çarşamba

Çim Halı'da Nurteks Kalitesi


Nurteks 1972 yılında Sultanhamam’da kurulan %100 Türk sermayeli bir firmadır. 40 yıldan fazladır, zemin halıları konusunda üretim yapmaktadır.

Nurteks; 1983 yılında sentetik çimi yani çim halıyı Türkiye’ye getirmiş ve o günden beri suni çim pazarının lideri olma unvanına sahip olmuştur.

Günümüzde yapay çim; golften futbola, çevre mimarisinden cephe giydirmeye kadar pek çok alanda kullanılıyorsa bunda en büyük pay kuşkusuz Nurteks’indir.

Sektörün izleyicisi değil, belirleyicisi olan Nurteks, 2000 yılından itibaren duvardan duvara halı üretimine başlamıştır. Liderlik vasfının getirdiği sorumluluğun bilinciyle hayata geçirdiği yatırımlar sayesinde Nurteks, kısa zamanda Türkiye’nin duvardan duvara halı üretiminde öncü firmaları arasındaki yerini almıştır.



Nurteks yönetim ve üretim kalitesi, Moody International tarafından onaylanmış ISO 9001-2000 ve TSE belgelerine sahiptir. Nurteks, 2001 yılında UEFA’nın doğal çime alternatif kabul ettiği suni çim sistemlerinde, FIFA Recommended (FIFA Tavsiye) ve UEFA Test Sertifikası’na Türkiye’de ilk sahip olan firmadır. 2011 yılında Nurteks ESTO (European Syntetic Turf Organisation) Avrupa Sentetik Çim Organizasyonu’na asli üye oldu. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın izniyle verilen garanti belgesiyle Nurteks, müşterisine markasının güvencesini vermektedir.

Uluslararası bir firma olan Nurteks, 50’nin üzerinde ülkeye ihracat yapmaktadır. Avrupa, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler ve Uzakdoğu pazarında özellikle bilinen Nurteks, tüm Dünya’daki yaygın distribütörlük ağıyla, tüketiciler tarafından özellikle aranan bir markadır.

Nurteks, ileri ve gelişmeye odaklı çalışma anlayışı ile 2011 yılında çok önemli bir yatırıma giderek 60.000 m2 lik yeni üretim tesislerini Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde yapılandırmıştır.

Yeni tesis ile birlikte Chromojet Halı Baskı makinesi yatırımı da devreye alınmış ve Türkiye yeni ve ciddi bir baskı tesisine kavuşmuştur.

Bu yatırım ile birlikte modern dünyanın ihtiyacı olan tüm baskılı halı ürünlerini, kontrat halı dahil olmak üzere üretebilen bir noktaya gelen Nurteks’in bugüne kadar takip etmiş olduğu çizgisi, bugünden sonrada her zamankinden daha büyük bir istek ve azimle halı sektöründe çalışmalarına devam edeceğinin kanıtı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder