11 Nisan 2014 Cuma

Çim Halı Modelleri

Çim halı çeşitli ortamlarda, çeşitli kullanım trafiğine göre farklı modellere sahiptir. Çim halılarda kullanım trafiğine uygun olarak farklı kalınlıklarda üretilirler. Günümüzde yaygın olarak kullanılan çim halıların kalınlıklarına göre modellerini aşağıda bulabilirsiniz. Çim halısı üreticileri size hangi modeli seçmeniz konusunda yardımcı olacaktır.

18mm Çim Halı

Peysaj amaçlı doğal görünümlü sentetik çim olan bu modeller kullanım trafiği yoğun olmayan alanlar için dizayn edilmiş, yeşil alan olarak projelendirilmiş mekanlar için ekonomik çözümler sunmaktadır. UV dayanıklı bu çim halılarda 40 litre / dak m2 su geçirgenliği bulunmaktadır.




22mm Çim Halı
Peysaj amaçlı doğal görünümlü yapay çim olan bu modeller restoran, cafe vb. yerler için uygundur. UV dayanıklı bu çim halılarda 40 litre / dak m2 su geçirgenliği bulunmaktadır.


28mm Çim Halı
28mm Çim Halılar, doğal görünümlü oldukları için peysaj amaçlı olarak kullanılmakta olup, yeni biçilmiş çim görünümündedir.

29mm Çim Halı
Yoğun trafik olmayan alanlara, canlı bir çim görünümü vermek için ideal, ekonomik ve çok şık bu suni çim modelleri yine peysaj amaçlı kullanılmaktadır.

30mm Çim Halı
Bahardaki çimin tazeliği kadar yumuşak ve yeşil birebir doğal çim görünümüne sahip özel alanlar için üretilen bu çim halılar, peysaj amaçlı olup doğal görünüme sahip sentetik çim halılardır.

33mm Çim Halı
Yoğun trafik alanlarda kullanılabilecek doğal çim görünümüne sahip bu modeller, düğün alanları, kır bahçeleri vb. yerler için uygundur. Peysaj amaçlı doğal görünümlü sentetik çim modelidir.


38mm Çim Halı
Uzun hava yüksekliğine sahip 38mm'lik bu kategorideki suni çim, estetik görünüşlü alanlar yaratmak için kullanılabilir.

40mm Çim Halı
Estetik ve dayanıklı olan bu sentetik çim halıda uzun süreler aynı görünüme sahip yemyeşil bir bahçe için üretilmektedir.

50mm Çim Halı
Piyasada bulabileceğiniz en dolgun görünümlü, konforlu yapay çim ürünüdür. Uzun hava yüksekliği ile en doğal çim görünümüne sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder